Comments

 1. RUC NATIONEN:
  Ja, for det jo helt sikkert, at de 8 % stigning er en direkte konsekvens af RUC’s nye og mere “markante” visuelle design! Måske hænger det sammen med, at der bare var flere unge, der søgte en videregående uddannelse? Eller måske kunne det være fordi RUC har fået en masse nye fede uddannelser? Nej – det er helt sikkert logo’et..

  Er til gengæld lykkelig over følgende sætning: “Den vil stadig leve videre på eksamensbeviser, og som logo visse steder på RUC’s campus.”
  At få udleveret mit eksamensbevis efter endt speciale med det nye logo ville næste have været et hån mod hele min uddannelse. Så tak for det Elisabeth. Af hjertet tak.

  • Andreas Peter Larsen says:

   Jeg er så enig Theis! jeg tror bestemt heller ikke det er det nye logo der kan forklare at vi har fået flere ansøger. Det kan netop være noget så oplagt som at der generelt set igen i år var flere ansøger til de videregående uddannelser. Eller det kan være at folk til åbent hus har været skarper til at tale for hvor RUC er et sted der er værd at læse. Det virker i hvert fald mere oplagt.

 2. Erik Hillo Lørup says:

  Formålet med denne underskrift indsamling er meget simpelt – det er at få korallen tilbage. Dette er dog ikke ens betydende med at RUC skal rulle sin nye visuelle design linje tilbage. Selv om det er min personlige holdning at det er spild af penge, er det dog penge der allerede er blevet brugt. Derfor kan man da forsat have alle disse pæne farver og RUC stavet på en sjov måde, dog med en koral i hjørnet. Ved at beholde korallen som sejl/logo, vil ikke miste den store del af RUC’s historie, som korallen er. Dette kan da også lade sig gøre uden at spilde de penge der allerede er brugt igen.

  At RUC har en stigning på 8 procent i første prioritetsansøgere er da lækkert, men jeg tror ikke det har så meget at gøre med at vi har fået nyt logo. Da jeg valgte RUC, var det på grund af tværfagligheden og den problemorienterede arbejdsform, ikke RUC’s logo. Det er nemlig det korallen repræsentere, der gør RUC til et fedt universitet og derfor er det vigtigt at bevare korallen. Det kan RUC stavet på en sjov måde ikke symbolisere.

Speak Your Mind

*