En RUC-dynamo slukkes – han er nemlig blevet kandidat

Share

Efter syv år med en imponerende RUC-karriere som rusvejleder, formand for Kamarillaen, aktiv i Fredagsbaren, studentermedhjælper og uendeligt meget mere er Dion Pedersen nu klar til at forlade RUC. 

dion340-1

Dion Pedersen har også flere gange velvilligt ageret studenter-model til diverse RUC-publikationer. Foto: Uffe Weng.

”Ens studietid er, hvad man gør det til. Og hvis man kun knokler på og ikke har tid til at have det sjovt og komme ud og møde folk osv., så kan det sgu godt gå hen og blive rigtig hårdt.”

Denne filosofi har Dion Pedersen levet efter i de syv år, han har studeret Performance Design og Kommunikation på RUC. Han har nemlig været særdeles aktiv under sin studietid på RUC, hvor han har arbejdet utallige steder, både frivilligt og lønnet.

Listen er lang

Fire år som rusvejleder, ansvarlig for orangevagterne til Årsfesten, medlem af og senere formand for Kamarillaen, lakaj for Rusformandsskabet, medlem af Fredagsbarens bestyrelse, aktiv i TMD (Foreningen for Teater, Musik og Dans) og involveret i RUC’ers By Choice, som bl.a. står for MGP, forårsfestivallen, kapsejladsen m.m., både som arrangør og hjælper.

Det er bare nogle af de ting, Dion Pedersen har været involveret i på RUC. Han har nemlig også lavet en del arbejde på universitetet som studentermedhjælper.

For mig har det været vigtigt at lave nogle ting, som gjorde, at jeg også blev socialt tilfredsstillet af at være på universitetet, og det har haft nogle utroligt positive sideeffekter.

Han har været ansat i A/V-afdelingen, som udlåner diktafoner, kameraer og lignende til de studerende. Her stod han hovedsageligt for udlån, men tog sig også af mindre vedligeholdelsesopgaver og medvirkede i produktioner, hvor han har filmet til forskellige arrangementer.

Han har været ansat på ISG, RUC’s IT-afdeling, hvor han har hjulpet med support og opsættelse af nye arbejdsstationer. Og sidst, men ikke mindst, har han været ansat i RUCinnovation, hvor han har arbejdet med bl.a. kommunikation, tryksager og SHEIK’s hjemmeside.

Social tilfredsstillelse

Studenterarbejdet har aldrig taget så meget tid, at der ikke var plads til at studere. Men det har det frivillige arbejde på RUC:

”At jeg har påtaget mig store frivillige opgaver har gjort, at jeg i nogle perioder blev nødt til at gå ned på halv tid. Derfor blev min studietid forlænget.”

Dion Pedersen har nemlig forlænget sit studie med to år. Men det har været det hele værd:

”For mig har det været vigtigt at lave nogle ting, som gjorde, at jeg også blev socialt tilfredsstillet af at være på universitetet, og det har haft nogle utroligt positive sideeffekter.”

Dion Pedersen nævner nemlig, at han har opbygget et meget stort netværk og lært nogle utrolig gode mennesker at kende på RUC. Og så har det givet stor erfaring i forhold til uddannelsen og den fremtidige karriere:

”Jeg læser Perfomance Design, så jeg vil gerne arbejde med udvikling af arrangementer. Selvfølgelig skal jeg da bruge tid på at lave årsfest og rudvejledning og al den slags! Det giver mig en umenneskelig mængde erfaring, som jeg kan bruge senere,” udtaler Dion Pedersen.

Farvel til RUC

Dion Pedersen ser både fordele og ulemper ved at skulle forlade RUC:

dion340-2”På den ene side er det lidt trist, for jeg har trods alt brugt syv år herude, og jeg har rigtigt mange venner på RUC. På den anden side bliver det også meget rart at rykke videre og prøve noget nyt. RUC bliver meget hurtigt en lukket verden, hvor man kender de samme 200-300 aktive mennesker.”

Det tog noget tid for Dion Pedersen at finde frem til det helt rigtige studie. Men efter at have taget en etårig HH for studenter, et halvt år på Pædagogseminariet og et års fuldtidsarbejde, fandt han frem til den ideelle uddannelse på RUC. Og i alle syv år har han været rigtig glad for at gå her.

Specialet er nu skrevet og bedømt, og han kan kalde sig for en cand.comm’er. Så nu er tiden kommet til, at RUC-dynamoen skal finde et arbejde.

Mon ikke det flotte CV vil give pote? Held og lykke, Dion, og tak for alt dit arbejde på RUC!

Fakta

Dion Pedersens RUC-karriere:

2007-2010: Rusvejleder.

2008: Ansvarlig for orangevagterne til Årsfesten.

2008-2012: Medlem af Fredagsbarens bestyrelse.

2008-2012: Aktiv i TMD (Foreningen for Teater, Musik og Dansk på RUC).

2009-2012: Medlem af RUC’ers By Choice.

2009-2012: Medlem af Kamarillaen.

2009-2013: Studentermedhjælper i A/V-afdelingen.

2010-2011: Ansat i RUCinnovation.

2011: Formand for Kamarillaen sammen med Tine Bolvig.

2012: Lakaj for Rusformandsskabet.

2012-2013: Ansat på ISG, RUC’s IT-afdeling.

2013: Specialeskrivning.

Speak Your Mind

*