Konkurrence: Vind startnummer til Copenhagen Marathon

Share

Har du en drøm om at løbe et maraton? Nu får du muligheden igennem RUSK og Politiken for at vinde et startnummer til Copenhagen Marathon.

Copenhagen Marathon løber af stablen den 22. maj, og det forventes at op mod 13.000 deltager. Foto: Politiken.

Copenhagen Marathon løber af stablen den 22. maj, og det forventes at op mod 13.000 deltager. Foto: Politiken.

Vi har her på RUSK fået muligheden for i samarbejde med Politiken at udlove fem startnumre til Copenhagne Marathon til vores læsere. Det tilbud valgte vi selvfølgelig at takke ja til, så I får muligheden for at spare hele 690 kroner (345,- hvis I er studerende) og deltage i årets største danske løbebegivenhed. Det forventes at omkring 13.000 løbere fra hele verden i år kommer til København for at deltage i løbet den 22. maj.

Et startnummer er dog ikke det eneste du kan vinde, sammen med præmien følger nemlig også muligheden for at prøve en måneds digitalt ungdomsabonnement til Politiken.dk. Et ungdomsabonnement (under 30 år) giver adgang til Politikens store bibliotek af artikler – og det koster kun 33 kr. pr. måned.

Hvordan får du så nallerne i et startnummer? Det er meget simpelt. Du skal blot sende en mail til rusk@ruc.dk med titlen “Maraton Konkurrence” og svare på følgende spørgsmål:

Hvornår droppede Roskilde Universitet betegnelsen “Universitetscenter” fra sit navn?

De fem vindere vil få besked pr. mail senest den. 8. maj.

OBS. Da præmiepakkerne i denne konkurrence består af et ungdomsabonnement til politiken.dk, skal man være under 30 år for at deltage.

Speak Your Mind

*